Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
Loading...

Is het aantrekken van geschikt personeel jouw grootste uitdaging?

Met de moderne technologieën en methoden transformeren we het recruitmentproces tot een snelle en efficiënte ervaring.

Verken de mogelijkheden van Online Recruitment en ontdek wat het voor jouw bedrijf kan betekenen. Onze whitepaper vertelt je alles over:

  • De Evolutie van Recruitment
  • De Kracht van Recruitment Marketing
  • De Unieke Mogelijkeheden van Social Media
  • Het Belang van Employer Branding
  • Strategieën voor Effectieve Online Recruitment

Onze succesvolle samenwerkingen:

nieuwe-ad-strategy-recruitment-online-(6)
multiple hp
fields hp
make hp
it hp
harder hp
to hp

Gratis

Whitepaper, download hem nu!

spam hp

28 sollicitanten binnen 2 weken tijd!

Door het slim combineren van AI en social media marketing, slaagden we erin om binnen twee weken een overvloed aan kwalitatieve sollicitanten te werven voor de specifieke rol van leidinggevende store manager, waardoor onze klant voor een luxeprobleem stond. Bekijk hier de case van Angling Direct uit Utrecht.

Bekijk case

2g6a9506
breuer-frits---lemmens-eef-en-bosch-nico

172.476 weergaves dat resulteerde in 200+ sollicitaties in de zorg sector

Dankzij een hechte samenwerking en een op maat gemaakte strategie, bereikten we in de zorgsector een doorbraak met 172.476 weergaven en 200+ sollicitaties, waardoor we met succes meerdere vacatures konden invullen. Bekijk hier de case van SGL Limburg.

Bekijk case

Reviews

De samenwerking met BigBase ervaar ik positief. Om zich beter voor te bereiden op de zoektocht naar verzorgend personeel heeft Marco in de keuken van een woonvorm meegeholpen, super initiatief! Mijn contactpersonen zijn kundig, reageren snel, staan open voor feedback. Ze denken mee in de vraag van de klant. Door deze werkwijze is het in deze krappe arbeidsmarkt toch gelukt om een aantal enthousiaste nieuwe SGL medewerkers te werven.

- Ike Rovers-Fonteijn , adviseur mens& organisatie bij SGL

Voor een openstaande vacature hebben wij de hulp ingeroepen van Big Base voor een e-recruitment campagne. Binnen de week vonden we iemand die 100% aan het gezochte profiel kon beantwoorden. We werden goed bijgestaan in het opmaken van de vacature en in de voorseliectie van de kandidaten. Voor ons was dit een grote hulp die ons veel tijd ging kosten mochten we de keuze gemaakt hebben dit alleen te doen. Ook het risico op ontgochelde klanten die graag in onze sector willen werken, werd hierbij tot een minimum beperkt. Bedankt voor de service en de goede ondersteuning!

- Lisarde

Werkwijze

 

79%

van de werkzoekenden bevindt zich op social media.

50%

Het slim inzetten AI en Social Meida zorgt ervoor dat we 50% goedkoper zijn dan traditionele uitzendbureaus.

4 weken
Wij vinden gemiddeld binnen 4 weken een kandidaat voor een vacature.

Over Recruitment Online

Voor veel bedrijven blijft het vinden van gekwalificeerd personeel een uitdaging, niet door een tekort aan kandidaten, maar door een gebrek aan toegang tot hen. Recruitment Online transformeert de manier waarop bedrijven in 2024 talent aantrekken, door gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden van social media. Onze expertise stelt ons in staat om met chirurgische precisie specifieke talentpools te bereiken en te engageren

Voor veel bedrijven blijft het vinden van gekwalificeerd personeel een uitdaging, niet door een tekort aan kandidaten, maar door een gebrek aan toegang tot hen. Recruitment Online transformeert de manier waarop bedrijven in 2024 talent aantrekken, door gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden van social media. Dit maakt het wervingsproces voor jou als ondernemer zowel eenvoudiger als effectiever.

Contact